· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Natašu Ninković svi znate, a evo kako izgleda njen deset godina stariji suprug koga ne pokazuje često u javnosti (FOTO)

Glumica ne voli da eksponira svoj privatan život

1633436860_natasa.jpg
Foto: YouTube printscreen /K1

Nataša Nnković, uživa već decenijama u braku sa Nenadom Šarencem, koji i ne voli baš da se eksponira u javnosti.

Pročitajte još: Marina Tucaković ostavila Laći SVESKU DUŽNIKA: Nastaje HAOS, ovo su BASNOSLOVNE sume pevača koji su dužni! NJena 2 MEGA HITA nikad nisu plaćena! (FOTO)

On je deset goina stariji od nje, a za njega se udala kada je imala svega 25 godina. Uvek kada priča o njemu ističe, da joj je on veliki oslonac i snaga, kao i da je zahvaljujući njemu sazrela.

S obzirom da su sa Natašaom i Nenadom u kumovskim odnosima, Sloboda Mićalović objavila je jednu porodičnu fotografiju na kojoj ona i njen suprug i glumac Vojin Ćetković, uživaju u društvu svojih prijatelja u jednom restoranu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.