Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

NE LIČI NA SEBE: Tragedije i zavisnost ostavile su veliki trag na njenom licu, slavnu glumicu niko ne prepoznaje (FOTO)

Jedna od popularnih glumica danas izgelda neprepoznatljivo

1642582786_pegi.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kejti Sagal, koja se proslavila ulogom Pegi Bandi u seriji "Bračne vode", potpuno je promenila lični opis. Iako je igrala u humorističkim serijama, njen život su obeležile tragedije.

Pročitajte još: Verica Rakočević progovorila o traumatičnom iskustvu: "Bila sam silovana! U policiju nisam otišla zbog roditelja"

Ova sjajna glumica osvojila je tir nominacije za "Zlatni globus" i dve za Američku komičarku, a od njene popularnosti prošlo je više od 20 godina.

Tragedije su joj obeležile život

Potpuno je promenila imidž, a vatreno crvenu boju kose po kojoj je bila prepoznatljiva, prefarbala je u smeđe. Iako je na ekranima uvek bila vesela i razdragana, Kejti je 21. godini doživela tragediju kada joj je preminula majka, a na snimanju filma "Treći svetski rat", izgubila je i oca. Tada je ostala sa dve mlađe sestre bliznakinje o kojima je morala da se brine. U čitavom tom haosu, upala je u svet alkohola i droge i jedva je uspela da se izvuče, kada se prijavila na kliniku za odvikavanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katey Sagal (@kateysagal)


Bila je devojka frontmena frupe "Kiss". Genea Simonsa, ali je u braku završila sa gitasitom Fredijem Bekmajerom. Nakon kraha, udala se za bubnjara Džeka vajta.

Pročitajte još: Dragana Mirković važi za najveću BALKANSKU ZVEZDU, a da li znate kako izgleda njena SESTRA koja se ne pojavljuje u medijima? (FOTO)

Ipak, ni u tom braku nije uspela da se zadrži, pa se udala za Kurta Slatera sa kojim je 2007. godine dobila ćerku i time ostvarila svoju najveću želju da postane majka. Pre nego što je rodila Esme Luis, imala je nekoliko spontanih pobačaja, a jednom je rodila i mrtvo dete. Na kraju se ipak odlučila za opciju surogat majke.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas