· · Komentari: 0
POZNATI

NEPREPOZNATLJIVA! Danas je jedno od najlepših TV LICA, ali evo kako je Jovana JOKSIMOVIĆ izgledala pre 20 godina na početku karijere (FOTO)

Jovana Joksimović proslavila se kao zaštitno lice jutarnjih programa na različitim televizijama.

1644434483_glo_02042019_0002.jpg
Foto: Ataimages

Voditeljka i novinarka Jovana Joksimović proslavila se kao tv lice koje već dve pune decenije viđamo u jutarnjim programima na različitim televizijama. Izgradila je imidž dobro pripremljene voditeljke sa jasnim pitanjima, ali istovremeno i televizijskog lica koje posebnu pažnju posvećuje svom izgledu trudeći da bude pristojna i elegantna, ali da ostavi snažan utisak istovremeno.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Voditeljsku karijeru je započela 2001. godine na kanalu BK TV gde je vodila autorske emisije Trejler i Blokbaster posvećene filmu. Na Radio-televiziju Srbije je prešla 2005. godine počevši da vodi Jutarnji program RTS-a. 

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Kako danas ima specifičan stil odevanja i uvek jedinstvene odevne komade, Jovana Joksimović nije tako izgledala na početku karijere. Osim boje kose, voditeljka je neprepoznatljiva....

Privatni život Jovan Joksimović 

Pročitajte još: "Umreću s ožiljkom zbog Danilove nesreće": Nataša Bekvalac otvorila dušu o BIVŠIM MUŽEVIMA

Zajedno sa Željkom Joksimovićem vodila je pedeset treću Pesmu Evrovizije koja se 2008. godine održala u Beogradu. Posle Evrovizije, njih dvoje su otpočeli vezu. 2011. su na kratko raskinuli, a 2012. su se tajno venčali na Sejšelima. Dana 10. aprila 2014, rodila je svoje prvo dete, sina Kostu, iz braka sa Joksimovićem. Joksimovići su 3. oktobra 2017. godine postali roditelji bliznakinja Ane i Srne.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.