Oglas
· · Komentari: 0

Ni nalik glamuru koje ste zamišljali: Venčanje Dragane Mirković i Tonija Bijelića bilo je jako SKROMNO! (FOTO)

S obzirom na luksuz u kom žive, mnogi bi očekivali da će folk zvezda i biznismen upriličiti veliko i glamurozno svadbeno veselje, ali oni su odabrali manju proslavu svoje ljubavi

1632824905_dragana-i-toni.JPG
Oglas

Pevačica Dragana Mirković upoznala je svog današnjeg supruga Tonija Bijelića krajem devedesetih i od tada su nerazdvojni.

 

Na večnu ljubav zakleli su se 2001. godine, a interesantno je da se par zbog teškog trenutka u kom je bila naša zemlja i nemogućnosti Draganine porodice da prisustvuje svadbi u Austriji opredelio za intimno venčanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

― Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo ― ispričala je Dragana jednom prilikom.

Ipak, pevačica ističe da je za nju to bilo bajkovito jer je bila iskreno zaljubljena.


― Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno ― istakla je ona.

Pevačica je, međutim, poštovala tradiciju, pa je ponela belu venčanu haljinu i bogat bidermajer.

Par danas spada u najskladnije na javnoj sceni,a zajedno imaju sina Marka i ćerku Manuelu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas