Oglas
· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

NIJE IZDRŽAO: Preminuo glumac Nenad Nenadović (57) od korona virusa!

Glumac Nenad Nenadović (57) preminuo je u kovid bolnicu u Batajnici zbog zaražavanja koronavirusom.

1632378680_nenad.jpg
FOTO: ATA/ANTONIO AHEL
Oglas

Jedan od junaka serije "Igra sudbine" hospitalizovan je pre nekoliko dana, a nakon pogoršanja opšteg stanja, priključen je na respirator.

Pročitajte još: Bura EMOCIJA: 10 motivacionih poruka MARINE TUCAKOVIĆ koje su zapalile društvene mreže

Popularni glumac tumačio je mnogobrojne uloge u filmovima i serijama, a publika ga je gledala i u seriji "Igri sudbine", u kojoj je igrao lik Brunera.

Glumom je počeo da se bavi kada je imao 13 godina - igrao je Moljca u seriji "Povratak otpisanih", a vodio je više od hiljadu emisija za decu: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

Stalni član pozorišta je "Boško Buha". Rekorder po broju predstava u 2015. godini – u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik više nagrada, između ostalih tri "Buhine" nagrade za predstave “Tri musketara" i "Princ – arkadna avantura".

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas