· · Komentari: 0

"Nije joj lako, ima uspešnu majku i svi je porede": Ceca surovo iskreno o Anastasijinoj karijeri (FOTO)

Ceca je bez dlake na jeziku prokomentatisala ćerkinu karijeru

1672062081_cecaianastasija.jpg
Foto:Youtube/ printscreen/TV Pink

Ceca je izgradila impresivnu karijeru, a njeni koncerti na Ušću bili su rekordno posećeni. Hitovi koje je snimila pre više decenija i danas se pevaju svuda.

Anastasija krenula je maminim stopama i snimila nekoliko pesama koje beleže višemilionske preglede. Ceca je otkrila da njenoj naslednici nije lako jer ima uspešnu majku:

- Anastasija odlično peva folk muziku ali ona je orijentisana na pop. Nije Anastasiji lako. Ima uspešnu majku i normalno da će je porediti. Ja sam joj rekla ti si Anastasija Ražnatović nisi Ceca i treba da gradiš svoj put. Nije gladna karijere, ona uživa u tome što radi i ide polako - rekla je za "Blic", pa se nadovezala:

Pročitajte još: Mira Banjac otkrila NAJTEŽE trenutke njenog života: "Jaukala sam beogradskim ulicama, bila sam na ivici da se ubijem"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Ona je veliki tremaroš i toliku tenziju mi je nabila pre svog prvog nastupa u Parizu da sam ja sve vreme u glavi bila sa njom tamo uprkos tome što sam imala nastup na Kopaoniku. Postavljala mi je razna pitanja, šta ako mi se zaglavi štikla na bini, šta ako ne otpevam dobro. Rekla sam joj samo da se smiri i bude opuštena - zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.