Oglas
· · Komentari: 0

"Nije me sramota da kažem da sam posle razvoda išla kod psihologa": Nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“ progovorila o nasilju koje je trpela

Teodora otvoreno o probemima u braku i momentu kada je rekla "kraj"

1683474586_Untitled.jpg
Foto: Jutjub/printskrin/ TV grand
Oglas

Nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“, Teodora koju smo upoznali pod prezimenom Toković već neko vreme se ne predstavlja tako nakon kraha ljubavi duge 11 godina od koje se razvela. Međutim, sreća joj se ponovo osmehnula i pronašla je čoveka svog života kada se najmanje nadala sa kojim je uplovila u bračne vode i dala novu šansu ljubavi u kojoj uživa.

-Sada sam sa nekom drugom osobom sa kojom planiram dalji život. Mene su upoznali sa tim prezimenom, ali moje ime je dovoljno jako i specifično da je dovoljno samo ime da stoji– objasnila je pevačica nedavno za Grand.

Iako do nedavno nije govorila o konkretnim razlozima rastanka od bivšeg supruga, nakon što je uspela sama da prebrodi težak period odlučila je da javno otkrije pravi razlog razvoda.

– To je malo teža tema. Gomilalo se sve, ali bila je situacija gde je krenulo fizičko nasilje. Ne želim da dobijem reklamu na taj način, niti da pljujem oca svog deteta, čoveka sa kojim sam živela i koga sam volela, to je bio trenutak slabosti i kada se to desilo nekoliko puta odlučila sam da presečem – otvorila je dušu Teodora, koja ne krije da je iza nje bolan period.

– Koliko god da si ljut i nervozan i besan nije opravdanje. Ja opet kažem, za svađu je potrebno dvoje verovatno ni ja njemu nisam odgovarala– ispričala je nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“.

Mnoge dame sa naše javne scene, takođe su se uočile sa problemom nasilja, i dok su neke odlučile da ćute, druge su bile jake i javno su se suočile sa svojim strahovima.

– Treba hrabrosti za takav potez. Kod nas vlada takav mentalite gde ćute žene da li iz materijalne sigurnosti ili smatraju da je bolje za decu da odrastaju sa oba roditelja. Nije me sramota da kažem da sam posle razvoda išla kod psihologa. To je najprirodnija stvar, mentalno čišćenje. Skidam kapu ženama koje su progovorile o tome. Meni je žao što nisam to ranije sasekla u korenu da moje dete ne prolazi tu vrstu patnje– iskrena je bila pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas