Oglas
· · Komentari: 1
AFERA

"NIJE MOJA SESTRA": Nataša Kojić odgovorila devojci koja tvrdi da joj je Keba otac (FOTO)

Ovako je Nataša Kojić govorila o očevoj navodnoj aferi

1650196996_pjimage--83-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/natashakeymusic
Oglas

Ćerka Dragana Kojića Kebe i njegove supruge Olje, Nataša Kojić, koja već godinama živi i radi u Americi, svojevremeno je komentarisala aferu koja je pratila njenu porodicu, a tiče se vanbračne ćerke svog oca, Ine Jevremović.

Nataša je tada rekla da ne priznaje te priče i poručila da su to samo "optužbe", jasno stavljajući do znanja da ne priznaje da ima polusestru, već samo brata Igora.

Pročitajte još: TUKAO ME JE SVAKI DAN! Goca Lazarević otkrila NAJBOLNIJE PORODIČNE TAJNE, roditelji je ostavili u šumi sa nepoznatim čovekom

"Citiraću reči svoga oca: 'Pare koje dobijaš na guzove su usr*ne i prljave'. Moj tata je veliki šmeker, koji sve uvek objasni u nekoliko rečenica. Vaspitavana sam tako da uvek govorim istinu i sigurna sam da će ona jednoga dana izaći na videlo. Do tada, ta osoba koja optužuje mog oca može samo da izmišlja priče za novine, ali ona zna da je istina malo drugačija", rekla je ranije.

"Osećanja ne mogu da se izazovu na veštački način. Ta devojka nije moja sestra i sve što se oko nje dešava nikada nije i neće imati veze sa mnom", poručila je tada Nataša.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas