· · Komentari: 0

Nije video ćerku 10 godina: Suri Kruz uskoro kreće na koledž, a sudeći po izveštajima, njen OTAC NEMA NIKAKVU ULOGU U NJENOM ŽIVOTU

Izabrao sajentološku crkvu umesto ćerke

1679582912_Collage-Maker-23-Mar-2023-03-22-PM-2534.jpg
Photo: Profimedia

Sudeći prema stranim medijima, Tom Kruz je pored brojnih uspešnih uloga tokom godina, ipak zatajio u jednoj,
a to je uloga oca. Kako se navodi, on nije u kontaktu sa svojom jedinom biološkom ćerkom, od 2013.godine.

Suri se sada sprema da upiše koledž, a njena želja je da studira modu. Holivudski superstar Tom, dobio je Suri 2006.godine, iz braka sa Kejti Holms. Page six navodi, da Suri (16) živi sa majkom u NJujorku, nakon što su
joj se roditelji razveli 2011. 

DailyMail dalje otkriva, da se devojčica sprema za novo poglavlje u svom životu, studije, a da u tome ima punu podršku samo svoje majke:

''Suri aplicira za različite koledže. Kejti zaista želi da ona ostane u NJujorku, kako bi bila što bliže svojoj ćerki.
Kejti je veoma ponosna na nju, ali je i ekstremno zaštitnički nastrojena. ''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suri Cruise (@_suri.cruise)

Isti izvor navodi, da je razlog zašto se Kruz udaljio od svoje naslednice nakon razvoda isti kao i razlog samog razvoda, a to je što devojčica kao ni njena majka, nikada nisu postale deo Sajentoliške crkve, čiji je Kruz istaknuti član.

Kada su ga upitali o razlogu razdvajanja od Kejti, u koju je u jednom trenutku izgledao ludo zaljubljen, glumac je rekao da je nejgova povezanost sa kontraverznom crkvom možda bila deo problema. Advokati su ga pitali da li je Holmsova krenula svojim putem ''delimično da zaštiti Suri od Sajentologije'', on je odgovorio sledeće:

''To je bila jedna od tvrdnji, da''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suri Cruise (@_suri.cruise)

Sudeći po pričama, sajentološka crkva zabranjuje članovima da su u kontaktu sa onima koji nisu deo nje. Bivša sajentološkinja, Lea Remini, izjavila je za Post 2020.da sajentologija smatra Holmsovu 'neprijateljem' , jer ne veruje u njihovu praksu, pa stoga njihova ćerka Suri ne može da uspostavi nikakvu vezu sa svojim ocem. 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU