Oglas
· · Komentari: 0

NIKAD VIĐENA FOTKA MLADE KRIS DžENER SA PRVIM MUŽEM: Slika oduševila milione fanova (FOTO)

Više od 20 godina je prošlo od smrti oca sestara Kardašijan, a najmlađi u 'garnituri' Kardašijanovih (ne računajući sestre Džener), Rob, koji je ime i dobio po ocu Robertu, za njegov rođendan podelio je staru fotografiju oca i majke i mnogi su bili oduševljeni izgledom čuvene Kris Džener iz mlađih dana.

1710928534_ghdfgh.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Danas je Kris Džener vrlo dobro poznata svetskoj javnosti, kao majka najpopularnijih sestara na svetu, ali i kao promućurna poslovna žena koja je vrlo dobro znala da unovči svaki potez svojih ćerki - bila to pohvalna stvar ili potpuni fijasko. Mišljenja o njenom delu su podeljena, ali kada je njen lik u pitanju - jasno je na koga su ćerke nasledile lepotu.

Inače, Robert Kardašijan i Kris venčali su 1978. a razveli 23 godine kasnije. Za to vreme dobili su ćerke Kortni, Kim, Kloi i sina Roba, koji nije u javnosti toliko zastupljen kao njegove starije, ali i mlađe sestre.

Kris je poticala iz dobrostojeće porodice, ali njen imetak ipak nije bio ni približan bogatom advokatu Robertu, čiji su roditelji bili vlasnici najveće kompanije za pakovanje mesa i suhomesnatih proizvoda u Kaliforniji.

Robert bio zaljubljen u Prisilu Prisli

Inače, otac Kardašijanovih je bio vrlo zaljubljen u Prisilu Prisli, suprugu pokojnog Elvisa Prislija kojeg je, Robert, takođe "veoma cenio", dok se Kris Džener zabavljala sa golferom Sezarom Sanudom, pre udaje za 11 godina starijeg advokata.

Iako su u braku bili na korak od srebrne svadbe, ipak su dugo izdržali za brojna neslaganja, a najviše po pitanju ozbiljnosti, venosti i rasipanja novca. Roberta je njena raskalašnost mnogo nervirala, čak ju je jednom nazvao i infantilnom.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas