· · Komentari: 0
TUGA

Nikad viđena fotografija Marine Tucaković: Ovaj detalj povezuje nju i DžEJA (FOTO)

Marina Tucaković, preminula je u 67. godini

1632118443_marina.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Marina je bila jedan od najcenjenijih srpskih tekstopisaca. Napisala je nebrojano hitova, a mnoge pevače je zahvaljujući neverovatnim tekstovima proslavila.

Pročitajte još: Ovo je bila poslednja želja Marine Tucaković

Estrada je od sinoć u suzama i svi se putem društvenih mreža opraštaju od žene koja je zaslužna za njihove karijere i pesme, koje se i dan danas slušaju.

Bila je heroj, borila se do poslednjeg trenutka protiv najvećeg neprijatelja, ali je pored raka, sustigla i korona, a to njeno srce nije moglo da izdrži.

Fotografija koja nije viđena u javnost

Marina Tucaković, ostaće upamćena kao žena koja je napravila naše najveće muzičke zvezde, kao što su Ceca, Jelena Karleuša, Dragana Mirković, Seka Aleksić, Dara Bubamara, itd..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Vesna Dedić, na svom Instagram profilu, objavila je nikad viđenu fotografiju Marine Tucaković iz mlađih dana, na kojoj nasmejana, zajedno sa Džejom pozira.

I ono što ih je na kraju povezalo je čuvena "Nedelja", koju je Marina napisala i time proslavila legendarnog pevača.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.