Oglas
· · Komentari: 0

"Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom": Saša Kovačević o devojci Zorani i njenoj ćerki

Saša Kovačević je ćerku devojke Zorane prihvatio kao svoje dete

1711789926_sasa_kovacevic_nis_21102023_0014.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevač Saša Kovačević već godina uživa u skladnoj vezi sa Zoranom Tasovac, koja iz prvog braka ima ćerku Iskru sa Bogdanom Srejovićem.

Saša je malu Iskru prihvatio kao svoje dete.

- Svako od nas želi da nađe neki mir, pa ni ja nisam izuzetak. Uspeo sam da organizujem svoj život baš onako kako mi odgovara. Ne dozvoljavam da mi bilo šta remeti vreme koje mogu da provedem sa porodicom - kaže Saša, pa dodaje:

- Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra, kad budem imao biološko dete, Iskra će uvek biti moje prvo dete, rekao je pevač i dodao da li uskoro planira da stane na ludi kamen:

- Zaista ne znam zašto je ljudima to toliko interesantno. Siguran sam da će kad prođe svadba, krenuti pitanja kad će dete, pa kad će drugo dete - jasan je pevač za "Story".

Inače, Saša je jednom prilikom otkrio šta ga je kod Zorane najviše privuklo.

- Ona jako intenzivno radi na tome kada nešto treba da snimamo. Ja koliko sam devojaka do sada imao, nikada nisam imao neku takvu stranu koja zaista ne opterećuje ni u jednom smislu što se mog posla tiče. U ovom poslu si stalno okružen lepšem polu i normalno je da to može smetati, ali našao sam nekoga ko to potpuno razume - objasnio je Saša tada.

(Story)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas