Oglas
· · Komentari: 2

Ništa od PETICIJE: KARLEUŠA će ipak pevati u Leskovcu i za to će dobiti ovu sumu novca

Pevačica će ipak nastupati na jugu Srbije

1658829329_1_karleusa_port_05072017_043.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Poslednjih dana, jedva od najaktuelnijih vesti u medijima bila je vest da je košarkaš Nikola Kalinić otkrio kako Leskovčani navodno sakupljaju novac da bi ga uplatili Jeleni Karleuši da ne peva na koncertu u tom gradu.

Bivši košarkaš Crvene zvezde ove tvrdnje podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu, međutim kako se čini ova peticija nije urodila plodom.

Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - nikola_kalina

Kako stoji u zvaničnoj objavi grada, na ovogodišnjoj Roštiljijadi ipak će nastupiti Jelena Karleuša i to za 20.000 evra, prenosi JUGpress.

Pored Karleuše, Leskovčane će na Roštiljijadi zabavljati i Riblja Čorba kao i Vesna Zmijanac.

Pročitajte još: Skupio preko MILION PRATILACA: Andrija Milošević pokorio mreže (VIDEO)

Podsetimo, nakon objave Kalinića o prikupljanju para za Karleušu, oglasila se i pevačica:

-Narode, ajde da se organizujemo i skupimo pare da se pomogne ovom nesrećnom momku Nikoli Kaliniću. Hitno mu je potrebna operacija deformisanih kostiju lica da više ne bi morao da se snima kako d**a gledajući transrodne osobe. Ujedinimo se kako bi ovaj mladić konačno našao neku devojku i prestao da vređa i napada žene i javne ličnosti po društvenim mrežama. napisala je pevačica tada.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas