Oglas
· · Komentari: 0

NISU ZNALI DA SU BRAĆA: Glumac Vudi Harilson potvrdio otkriće Metjua Mekonahija da su možda biološka braća!

Glumci sa A liste Holivuda neodoljivo liče

1681988259_Metju-Mekonahi-yt-rpintscreen-FOX-TV-sa-bratom-naslovna.jpg
Photo: Profimedia/ Youtube printscreen FOX TV
Oglas

Vudi Harilson, potvrdio je neverovatno otkriće svog kolege Mekonahija, da bi oni mogli biti biloška braća, i pozvao na DNK test. Ovaj 61-godišnji glumac, odgovorio je na tvrdnje tokom nedavnog gostovanja u emisiji.

Harilson je rekao, da mu se u glavi ''upalila sijalica'' u vezi sa mogućnošću da je njegov mlađi kolega, u stvari njegov brat, nakon razgovora sa majkom Mekonahija, Meri Ketlin Mekkabi.

On je objasnio:

- Bili smo u Grčkoj i gledali Američki tim na svetskom prvenstvu, i ne znam, pomenuo sam nešto o žaljenju. Rekao sam ' znaš, čudno je da moj otac ne žali'. A ja poznajem Mekkabi dugo već, i ona mi je rekla- 'Znala sam... tvog oca'. I to mi je malo odzvonilo, zvučalo je zanimljivo ''znala sam ti oca''.

Harilson je rekao, da je stvar koja ga je najviše navela na razmišljanje, bila upravo pauza u njenom odgovoru, za koju se voditelj emisije našalio da je to bila ''trudna pauza'', puna insinuacija.


Glumac je nastavio: 
- U godini Metjuovog rođenja, devet meseci ranije, ona je bila na odmoru od veze sa njegovim navodnim ocem, Džimom.

Kada je Mekonahi (53), nedavno prvi put progovorio o zapanjujućem otkriću, rekao je da bi bio voljan da uradi DNK test. Dobitnik oskara, ranije je podelio sumnje da mu je kolega po svemu sudeći brat, te da je njegova majka možda imala odnose sa ocem Čarlsom, nakon što je dala zagonetni odgovor o poznanstvu sa pokojnim osuđenikom za ubistvo.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas