Oglas
· · Komentari: 0

"NJega je to asociralo na ludost": PESMU koju je Marinko ODBIO uzeo je Miroslav Ilić i napravio HIT

Marinko Rokvić je odbio da snimi jedan od najvećih hitova narodne muzike.

1636201230_pjimage--1-.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal
Oglas

Pored brojnih hitova po kojima ćemo pamtiti Marinka Rokvića poput: "Skitnica", "Svađalice moja mala", "Potražiću oči zelenije", "Zanela me svetla velikog grada", "Polomio vetar grane", "Da volim drugu ne mogu", "Jedina moja", "Ti za mene nisi rođena", postoji i jedan hit koji je pevač odbio da snimi.

Reč je o hitu "Luckasta si ti", koji je otpevao Miroslav Ilić.

Dragan Aleksandrić autor mnogih narodnih hitova, ispričao je jednom prilikom da je nudio Marinku Rokviću čuveni hit, ali da ga je pevač odbio.

Pročitajte još: Odlazak još jednog velikana: PREMINUO Marinko Rokvić

- Marinko Rokvić je mnogo grešaka napravio. Nudio sam mu "Luckasta si ti" a njega je to asociralo na ludost, pa je na kraju uzeo Miroslav Ilić kome sam nudio "Potražiću oči nešto zelenije", a on je rekao kako to nije za njega - ispričao je kompozitor svojevremeno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas