Oglas
· · Komentari: 0

Novak Đoković progovorio o TRAUMI iz detinjstva: "I dan danas se plašim iznenadnih zvukova"

Novak Đoković o nemilom događaju koji je obeležio njegovo detinjstvo

1684498307_novak-detinjstvo.jpg
Foto: Ataimages.rs, Profimedia
Oglas

Teniseru je ostala vrlo ružna slika iz detinjstva i strah za porodicu.

Novak Đoković je za italijanske medije ispričao jedan nemil događaj tokom bombardovanja. On tada nije imao ni 12. godina.

- Eksplozija me je probudila, zvuk slomljenog stakla. Moja majka je pala, udarila je glavom o radijator i onesvestila se. Otac je povikao: "Nole, tvoja braća!" Još nisam imao 12 godina, ali sam bio najstariji. Odveo sam Marka i Đorđa na ulicu, u našoj zgradi nije bilo skloništa, pa smo otrčali do tetkine zgrade – otkrio je Novak, pa nastavio:

- Bilo je tri ujutru. Pao sam, ogrebao ruke i kolena. Video sam kako prolaze dva lovca, gađali su vojnu bolnicu, a eksplozija je bila petsto metara od nas. To je velika trauma, i danas se plašim iznenadnih zvukova, alarm me natera da skočim!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas