Oglas
· · Komentari: 0

Novi izgled Nemanje Gudelja: Nakon transplantacije kose - ovo su rezultati (FOTO)

Fudbaler je svoje iskustvo odelio sa pratiocima

1689489638_GUDELJ-NASLOV.jpg
Foto: Instagram printscreen/ nemanjagudelj
Oglas

Fudbaler Nemanja Gudelj, dečko pevačice Anastasija Ražnatović, nedavno je otišao na transplantaciju kose zbog zalistaka koje je imao. On je ceo proces kroz koji je prošao na jednoj klicini u Turskoj, podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i preneo im svoje iskustvo.

Anastasija je sada podelila njihovu zajedničku fotografiju na storiju na Instagramu, a mogu da se vide prvi rezultati na Nemanjnoj kosi.

Nemanja na fotografiji grli mladu pevačicu, a ne može da se ne primeti da je promena dosta uticala na njegov izgled i da sada ima mnogo više kose u prednjem delu glave.

Foto: Instagram printscreen/ raznatovicanastasija

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj su nedavno izgubili bebu, a tužnu vest on je saopštio na društvenim mrežama. Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti. Deaktivirala je profil na Instagramu, kako bi se potpunosi posvetila svoj oporavku, ali je nedavno na oduševljenje pratioca ponovo aktivna i redovno deli deliće svog dana.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas