· · Komentari: 0
HOLIVUD

Novi ljubavni par: Anđelina Džoli uhvaćena u romantičnom izlasku sa 15 godina MLAĐIM REPEROM (FOTO)

Već neko vreme kruže glasine o novom paru u Holivudu, a sada su poznati reper i glumica ponovo uhvaćeni u izlasku.

1632744706_angelina.png
Foto: Printskrin/Jutjub/British Vogue

Glumicu Anđelinu Džoli (46) i kanadskog pevača Ejbla Mekonena Tesfejla, poznatijeg kao "The Weeknd" (31) paparaci su uslikali ovog vikenda tokom romantične večere, zbog čega su "podgrejali" priče o njihovoj emotivnoj vezi.

Poznata glumica i pevač proveli su dva i po sata u privatnom delu luksuznog italijanskog restorana "Giorgio Baldi" u Santa Monici, popularnom delu Los Anđelesa, a u ovom porodičnom restoranu su prvi put bili uhvaćeni zajedno 30. juna, prenosi "Daily Mail".

Pročitajte još: Megan Markl ZABLISTALA u boji koja je bila popularna prethodnih SEZONA, ali joj zbog jednog detalja SVI ZAMERAJU (FOTO)

Iako je na večeru lepa glumica došla sama oko osam uveče, iz restorana je izašla u pratnji pevača, a zatim su zajedno ušli njegov auto, nakon čega su se odvezli do pevačeve vile od 70 miliona dolara na Bel-eru.

Anđelina i The Weeknd uskladili su čak i odevne kombinacije - bili su elegantno obučeni u crnu boju, od glave do pete.

Glumica se još uvek nije izjašnjavala povodom nove emotivne veze, ali slike svedoče u prilog tome da je Anđelini i te kako prija društvo petnaest godina mlađeg pevača.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.