Oglas
· · Komentari: 0

Objavljen REDOSLED nastupa u velikom finalu Evrovizije 2022: Konstrakta peva pod ovim brojem

Redni brojevi pod kojima će nastupati takmičari u velikom finalu Evrovizije 2022 su objavljeni

1652423972_profimedia-0690827086.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ova nedelja u znaku je najvećeg muzičkog takmičenja, "Pesme Evrovizije". Prvo polufinalno veče održano je u utorak kada se velikoj petorci u finalu pridružilo deset predstavnika, dok je sinoć održano drugo polufinalno veče.

U drugom polufinalu naša predstavnica Ana Đurić Konstrakta nastupila je pod brojem tri, nastup ispraćen je uz velike ovacije publike i aplauz koji je trajao sve vreme tokom njenog pevanja. Voditeljski trio držao nas je u neizvesnoti do samog kraja kada su Konstarktu prozvali desetu po redu za prolazak u veliko finale.

Pročitajte još: PESMA EVROVIZIJE 2022: KONSTRAKTA IDE U FINALE! Ovih 10 zemalja su prošle dalje u dramatičnoj završnici

Sada smo dobili i redosled za veliko finale Pesme Evrovizije 2022 koji je objavljen na zvaničnom sajtu Evrovizije:

  1. Češka
  2. Rumunija
  3. Portugalija
  4. Finska
  5. Švajcarska
  6. Francuska
  7. Norveška
  8. Jermenija
  9. Italija
  10. Španija
  11. Holandija
  12. Ukrajina
  13. Nemačka
  14. Litvanija
  15. Azerbejdžan
  16. Belgija
  17. Grčka
  18. Island
  19. Moldavija
  20. Švedska
  21. Australija
  22. Ujedinjeno Kraljevstvo
  23. Poljska
  24. Srbija
  25. Estonija

Veliko finale "Pesme Evrovizije" na programu je u subotu od 21 čas.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas