· · Komentari: 0

Obožavali ste ga u filmu "MONTEVIDEO", a evo kako danas izgleda i šta radi čuveni "VAMPIR" (FOTO)

Miljenik ženskog dela populacije

1657624907_vampir.jpg
Foto: Youtube printscreen

Nenad Heraković, pažnju javnosti skrenuo je ulogom Dragoslava Mihajlovića Vampira u filmovima "Montevideo, Bog te video"  i "Montevideo, vidimo se!"

Pročitajte još: Obožavali ste je u seriji "GREH NJENE MAJKE", povukla se iz glume i preselila u Ameriku: Evo kako danas izgleda čuvena NEDA (FOTO)

Rođen je u Pančevu, gde je završio Osnovnu školu i Gimnaziju. Nakon toga prelazi u Novi sad, gde upisuje Akademiju umetnosti u klasi profesora LJuboslava Majere.

Nakon završenih studija, dobija ulohu u kultnom ostvarenju Dragana Bjelogrlića, a nakon što je ostvario zapaženu ulogu legendarnog "Vampira", Nenadu su se otvorila razna vrata.

Posle toga usledile su uloge u velikim projektima poput "Jagodića", "čizmaši", Prvaci sveta", "Senke nad Balkanom" i mnogim drugim, a rame uz rame ponovo se našao sa Milošem Bikovićem u "Južnom vetru".

Pročitajte još: Da li biste prepoznali našeg slavnog glumca sa slike? Stekao je popularnost i u HOLIVUDU

Usred pandemije imao je tajno venčanje, tako da popularni glumac već dve godine uživa u srećnom braku sa Tarom Toševski.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.