Oglas
· · Komentari: 0

OGLASIO SE DžOI: Jedini se oprostio od Perija - potresne reči

"RAŠIRI krila i poleti, brate – konačno si slobodan."

1699983294_serija-Prijatelji-foto-Profimedia-33.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u seriji "Prijatelji", preminuo je 28. oktobra u 55. godini života.

NJegova iznenadna smrt potresla je svet, a čuvena petorka koja je sa njim glumila u pomenutoj seriji, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank i Dejvid Švimer, rekla je u grupnoj izjavi da su "potpuno slomljeni", te da im je Peri bio "poput brata". Niko se pojedinačno nije oprostio od kolege.

Poznato je da su se oni prilično zbližili tokom snimanja, a Met Leblank koji je glumio Džoija, Čendlerovog cimera, sada se oglasio na Instagramu uz niz njihovih zajedničkih fotografija.

 

- Metju, teška srca se opraštam. Vreme koje smo proveli zajedno je, iskreno, među omiljenim trenucima u mom životu. Bila mi je čast deliti scenu sa tobom i zvati te prijateljem. Uvek ću se smejati kada pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i poleti, brate – konačno si slobodan. Puno ljubavi. I pretpostavljam da zadržavaš 20 dolara koje mi duguješ - napisao je on aludirajući na scene iz serije i rastužio mnoge.

BONUS VIDEO:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas