Oglas
· · Komentari: 0

ON JE SUPRUG BRANKE KATIĆ: Već dve decenije su u skladnom braku, a evo kako su se upoznali (FOTO)

Branka Katić je udata za britanskog reditelja i producenta Džulijana Farina

1694768599_Foto-Ataimages.rs-Branka-Katic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Glumica Branka Katić već decenijama je u skladnom braku sa muškarcem koji je više nego poznat u filmskim krugovima.

Dramska umetnica u skladnom je braku od 2000. godine sa rediteljem i producentom Džulijanom Farinom. Uprkos tome što su zajedno duže od dve decenije, teško je naći neku njihovu zajedničku fotografiju.

Kao i Branka, Džulijan, njen suprug, uspešna je i slavna ličnost, ali nikada nije voleo eksponiranje, pa je zato njihov ljubavni i porodični život prilična misterija, a zajednička javna pojavljivanja su retkost.

NJih dvoje dobili su dva sina, a nazvali su ih Lui i Džo.

Foto: Profimedia

Uz jednu Srpkinju dobio tri Srbina

Branka je jednom prilikom otkrila kako se njen suprug često šali da je "uz jednu Srpkinju dobio tri Srbina".

- Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - ispričala je uz osmeh glumica.

Kako su se upoznali

Glumica je svojevremeno govorila o tome kako ga je upoznala i kako se zaljubila u njega.

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda - priznala je ona i dodala:

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim, snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas