· · Komentari: 0

ONA je bila najtalentovanija pevačica 21. veka: Da li znate ko je devojčica sa slike? (FOTO)

“Šanel 5” izbacio je dokumentarac u kojem razotkriva čak 13 razloga zbog kojih je jedna od najtalentovanijih pevačica 21. veka umrla tako mlada

1653046777_profimedia-0024834543.jpg
Photo: Profimedia

Karijera pevačice koju vidite na slici krenula je vrtoglavom brzinom, da bi se završila tragično, i to samo nekoliko dana po završetku njenog poslednjeg koncerta u životu, koji je održala u Beogradu.

Upisala je jednu od najpoznatijih škola za talente u Velikoj Britaniji i još tad pokazala je svima kakav će ogroman talenat biti. Međutim, ubrzo posle toga sve je krenulo nizbrdo.

Photo: Profimedia

U pitanju je Ejmi Vajnhaus

Do momenta kad su aklohol i droga postali Ejmina svakodnevica, već se odavno razvio porećemaj u ishrani – anoreksija, koja se pojavila kada je Ejmi imala svega 15 godina.

Na to oslabljeno i krhto telo, alkohol i narkotici su svakodnevno uzimali svoj danak, iscrpljejući Ejmino telo, sve dok ono nije popustilo.

Ipak, možda najtužnija poznata činjenica o njoj jeste stih iz pesme “Rehab”, gde pevačica peva “My daddy thinks I’m fine…”(Moj tata misli da sam dobro…) je upravo tužna zabluda Miča Vajnhausa koja je time verovatno poslala pravo u smrt.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji(FOTO)

Posle prvog njenog prijema u bolnicu zbog alkohola, kada je pala i udarila glavu, njen otac i menadžeri su razgovarali o povećanim problemima sa alkoholom. Mič Vajnhaus je tvrdio da je njegova ćerka dobro i da je “samo popila koju čašicu više”. Da li je zasita tako mislio, želeo da misli ili jednostavno nije imao nameru da gubi novac od otkazanih koncerata i ugovora, dok se njegova ćerka leči…javnosti je ostavljeno da prosudi sama, pa to učinite i vi.

Photo: Profimedia

Poslednji koncert ikada Ejmi je održala u Beogradu 18. juna 2011, na Kalemegdanu, kada je u jezivom stanju izašla na binu i nije bila u stanju da stoji, a kamoli da peva, pa je koncert prekinut nakon par (pokušaja)pesama.

Tada je poslednji put u životu stala na binu…

23. jula 2011. godine Ejmi Vajnhaus napustila ovaj svet i pridružila se “Klubu 27”, a naj taj način ušla u legendu. Zvaničan uzrok smrti je trovanje alkoholom, međutim čini se da je Ejmi Vajnhaus počela da umire mnogo pre te kobne noći.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.