Oglas
· · Komentari: 0

Otac Ejmi Vajnhaus tuži njene dve drugarice: Prodale haljinu koju je nosila u Beogradu

Mič Vajnhaus, bivši taksista i otac pokojne zvezde Ejmi Vajnhaus, tužio je njene dve bliske prijateljice

1699108014_5b023c5877d2048d8e9c90fdca7ea2fc859ac8ba.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

On je na Visokom sudu tužio Ejminu navodnu ljubavnicu Katrionu Gourle i stilistkinju Naomi Pari, jer su navodno zadržale zaradu od prodaje njenih stvari na aukciji.

On ih optužuje da su zaradile preko tri miliona funtina aukciji održanoj 2021. godine na Beverli Hilsu, i novac nikada nisu vratile u fond koji je osnovan za očuvanje sećanja na pevačicu, prenosi Daily Mail. S obzirom na to da je jedna od njih Ejmina stilistkinja, ona je pevačicinu haljinu sa poslednjeg nastupa u Beogradu navodno prodala za 200 hiljada funti.

"The Sun" je preneo, da su se među prodatim predmetima našle i beleške pokojne pevačice. "Dve osobe prodale su niz predmeta na toj aukciji i zadržale prihod. Svi predmeti su bili vezani za Ejmi. Ove godine stavile su više predmeta vezanih za Ejmi na aukciju. Dve aukcije su za svaku od njih donele šestocifreni iznos", stoji u njihovom saopštenju.

Postavlja se pitanje kako su njih dvije došle do Ejminih ličnih predmeta i to za sada to nije poznato, ali pokrenut je pravni postupak kako bi se razjasnila situacija. "Fondacija Ejmi Vajnhaus će imati korist ako se novac povrati od bilo koje od optuženih", navodi se. Katriona i Naomi nisu se oglasile ovim povodom.

Ejmi je umrla od trovanja alkoholom 2011. sa samo dvadeset sedam godina.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas