Oglas
· · Komentari: 0

OTKRIĆE U ROKERSKOM STILU: Kortni Kardašijan i Travis Barker na ovaj način otkrili pol bebe (VIDEO)

Buduća rok zvezda

1687689220_Trvasi-i-Kortni-naslovna.png
Foto: Instagram printscreen/ kourtneykardashian
Oglas

Nakon nedavnog saznanja da će na svet doneti svoje četvrto dete, a prvo sa mužem Travisom, Kortni Kardašijan ne može biti srećnija.
Par je nedavno saznao i kog pola je beba, a to su obelodanili na neuobičajen način. Obzirom da je Travis poznati bubnjar pank-rok benda Blink 182, tom prilikom on je sedeo na svom ''radnom mestu'' za bubnjevima, dok mu je trudna Kortni sedela na krilima. 
Travis je zatim udarao palicama po bubnjevima, uz dramatičnu muziku, pre nego što je zalipao činele, dok su plave konfete padale na njih, a masa plavih traka proletela nebom po krošnjama drveta. 

Srećan par, koji je oboje bio obučen u belo, proslavio je saznanje da čekaju sina poljupcem, zagrlivši se dok su njihovi prijatelji i porodica oduševljeno navijali.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas