Oglas
· · Komentari: 0

Kortni Kardašijan pokazala sina Rokija: Podelila prve fotografije mesec i po dana nakon rođenja (FOTO)

Kortni Kardašijan se pri kraju trudnoće susrela sa ozbiljnim problemima

1703324756_5763df24134daefe30484ba99b9b2e7868bd6df9.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kortni Kardašijan i Trevis Barker podelili su prve fotografije sina Rokija sedam nedelja nakon njegovog rođenja.

Blago zatamnjene fotografije pokazuju Barkera i Kortni kako drže bebu u različitim položajima. Na jednoj fotografiji prikazala je Kortni kako doji svog sina, dok je na drugom prikazana rok zvezda koja mu daje veliki poljubac.

Podsetimo, Kortni je prošla kroz veliki stres pri kraju trudnoće kada joj je na redovnom pregledu rečeno da sa bebom postoji problem i da mora na operaciju. Kortni (44) je tada i hospitalizovana zbog „hitne operacije fetusa” u septembru, a Barker je iznenada otkazao nastupe kako bi bio uz suprugu.

- Zauvek ću biti zahvalna neverovatnim lekarima što su spasili život naše bebe. Večno sam zahvalna svom mužu koji je pojurio zbog mene sa turneje da bi bio sa mnom u bolnici i brinuo se o meni posle, moja steno - rekla je ona tada.

Kortni deli troje dece sa bivšim Skotom Dizikom: sinove Mejsona (13) i Rejn (8) i ćerku Penelope (11).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas