· · Komentari: 0
OTVORENO

Otkriven pravi razlog svađe između Saše Popovića i Miroslava Ilića: "Ucenjivao nas je"

Estradna scena oduvek je bila sklona skandalima, senzacijama i lošim odnosima među kolegama. Dok se jedne nedelje kunu u svoja prijateljstva, druge su već zakleti neprijatelji.

1632375823_sasa.jpg
Foto: Youtube printscreen

Saša Popović i Miroslav Ilić skoro dve decenije uopšte ne razgovaraju. Iako su bili više nego dobri drugari, pravi razlog njihove svađe nikada nisu otkrili javnosti, ni Miroslav ni Saša.

Pročitajte još: Aleksandra PRIJOVIĆ proslavlja rođendan, a prva čestitka stigla od koleginice sa kojom donedavno NIJE PRIČALA (FOTO)

- Ako iko dobro poznaje Miroslava Ilića, onda sam to ja. Poznajem ga najbolje. Mi smo ga pratili nekoliko godina na turnejama osamdesetih godina... To su bile zajedničke turneje Lepe Brene i Miroslava Ilića. Odlično znamo šta je radio na turnejama i kako se ponašao. Kada bih sada iznosio prljav veš u javnost, bila bi to neviđena bruka i sramota. Neću uopšte da se vraćam na taj period - rekao je Saša Popović jednom prilikom za medije.

"Ucenjivao nas je"

- Miroslav je izjavljivao kako je došao jedne večeri iz Višnjičke banje kod mene na Bežanijsku kosu da mi kaže da to ne može tako! Bilo je to 1999. ili 2000. godine. Brena i Boba su bili svedoci naše priče. Došao je jer je bio ljut na Miroljuba Aranđelovića Kemiša i Zoricu Brunclik. Kemiš je u to vreme bio direktor PGP-a i Miroslavu je smetalo što je on forsirao Zoricu. Hteo je da dođe u „Grand“ da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da skinemo Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik! Da ih zajedničkim snagama oborimo! Rekao sam mu: “Miroslave, imaš širom otvorena vrata kod nas! Ako hoćeš da snimiš album za ‘Grand produkciju‘, dobrodošao si”. Taj segment je u redu. Ali, rekao sam mu da ne dolazi u obzir da zbog njega ratujemo sa bilo kim. To je bio kraj priče - ispričao je Popović. Međutim, Miroslav je tada rekao kako ta priča nema veze sa istinom, te ispričao svoju.

Pročitajte još: Gde je i šta radi Alisa Milano? Kako danas izgleda popularna čarobnica Fibi iz serije "Čari"? (FOTO)

- Priča koju je lansirao Saša Popović nema blage veze sa istinom! Laže kao pas! Istina je sledeća. RTS je tada imao tri kanala, a na trećem je išao ZAM koji su vodili Saša, Brena, pokojni Raka Đokić, a kasnije njegov brat Gane i svake godine obnavljali su ugovor za termin za ZAM. Kada je došao Dragan Ilić, takođe julovac, za direktora marketinga RTS-a, Brena i Saša imali su problem s njim oko dogovora za termin i, koliko sam razumeo iz njihove priče, on ih je ucenjivao - rekao je tada Ilić.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.