· · Komentari: 0
glumica

Ovaj veliki pisac je otac Milice Milše: Glumica mu je sada posvetila važnu nagradu (FOTO)

Glumica Milica Milša koju trenutno gledamo u seriji "Igra sudbine" dobila je važno priznanje, nagradu "Beogradski pobednik".

1634806101_Capture.JPG
Foto: Instagram/ printscreen/ Milica Milša

Milica je nagradu posvetila ocu, velikom književniku, Antoniju Isakoviću, a koji je pre 77 godina objavio da je Beograd slobodan.

- Još jedna renomirana nagrada i to Beogradski pobednik! Srećna i zahvalna ovu nagradu posvećujem mom tati, Antoniju Isakoviću koji je pre 77 godina na današnji dan prvi sa razglasa u centru grada objavio Beograđanima da je Beograd slobodan i da su fašisti pobeđeni - napisala je Milica Milša na Instagramu uz fotografiju na kojoj u rukama drži nagradu.

Milica Milša isticala je za Magazin Novosti da se delima oca uvek rado vraća, gde ga iznova i iznova upoznaje:

- Za mene je tata bio jednostavno tata! Uvek tu za mene, moja podrška i sugurnost, blag i blagorodan, uvek tu da me sasluša, ništa mu nije bilo teško, nikad mi nije rekao ne. Veličina mojih roditelja je što su bili samo roditelji, a ne samo veliki pisci i što titulama i zvanjima nikad nismo pridavali veliki značaj. Vrlo sam ponosna što se u školskoj lektiri uče dela moga oca. Uvek se vraćam tatinim zbirkama priča i u njima iznova i iznova otkrivom mog oca.

Glumica Milica Milša je nedavno dobila još jedno važno priznanje i to od strane publike. Ona i njen kolega, Vladan Savić, sa kojim igra u seriji "Igra sudbine" dobili su prestižno priznanje „Zlatna antena“ za najbolji glumački par.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.