Oglas
· · Komentari: 0

Ovako se voditeljka ponaša kada se ugase kamere: Sanja Kužet u kratkom šortsu, pokazala kako IGRA TENIS (FOTO)

Voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda“, Sanja Kužet važi za jednu od najlepših na domaćoj javnoj sceni. Iako je retko viđamo bez šminke, svojom prirodno lepotom oduševljava

1685017664_Sanja-Kuzet-NASLOV.jpg
Foto: ATA/ Instagram printscreen sanja_kuzet
Oglas

Zbog snimanja emisija, lepu voditeljku uvek viđamo u elegantnim izdanjima, međutim sada je na svom Instagramu objavila snimak dok igra tenis.

– Moje vreme. Moj mir, zadovoljno je napisala voditeljka.

Foto: Instagram printscreen/ sanja_kuzet

Sanja inače vodi računa o svom zdravlju i izbalansiranom životu, koji uključuje zdravu ishranu i redovne treninge.

Sanja je nedavno otkrila kako je uspela da smrša čak 18 kilograma:

- Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko primetno - rekla je voditeljka tad za domaće medije, pa otkrila kako se hrani:

- Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas