· · Komentari: 0

OVO SU NAJBOLJI MUŽEVI HOLIVUDA: Mogli su da imaju koju god požele, ali oni vole svoje "NESAVRŠENE" ŽENE (FOTO)

Ovi muškarci žele samo svoje supruge i odolevaju svim iskušenjima

1678098732_profimedia-0757744894-Hju-Dzekman.jpg
Photo: Profimedia

NJihova vernost potiče ne samo iz ljubavi, već i iz poštovanja, bliskosti i poverenja. Deluje neverovatno, ali i slavni i bogati znaju za moral visokog nivoa. Evo i dokaza.
 

Hju Džekmen - godine nisu prepreka

LJubimac žena širom sveta ne samo što je odmah znao da je glumica Debora Li Fernes žena njegovog života, već nije mario što je od njega starija 13 godina! NJemu je danas 54, a njoj 67. Kako nisu mogli da imaju dece, usvojili su dvoje, a on svom snagom brani svoju ženu od svih kritika na račun njenog izgleda, i razlike u godinama. U braku su 27 godina, srećniji nego ikada.

" Osvetliš sobu gde god uđeš", napisao joj je za Dan zaljubljenih.

Pirs Brosnan - zaljubljen u obline

Šarmantni Irac je već 22 godine opčinjen svojom drugom suprugom Kili Smit. Ona mu je pomogla da preboli smrt prve žene, i od tada za njega druga ne postoji. Imaju dvoje dece, a zgodni Pirs ne dozvoljava nijednu lošu reč na račun viška kilograma svoje voljene.

"Anđele moga srca, moja devojko tamnih očiju, donela si ljubav u moj život. Volim svaku tvoju oblinu", napisao je čestitajući im godišnjicu braka.

Foto: Profimedia

Džon Bon Džovi - ljubav iz srednje škole

Iako se za rok muzičare misli da vode razvratan život, američki roker oženio se svojom srednjoškolskom devojkom Doroteom Harli, i s njom živi već 40 godina! Imaju četvoro dece: tri sina i ćerku. Žive uzoran porodični život, a osnov njihove ljubavi je međusobno poštovanje.

Foto: Profimedia

Kris Hemsvort- '' Tor i palčica''

Zgodni ''Tor'' sa svojom suprugom Elsom Pataki u stabilnom je braku više od decenije. Iako mnogi ne vide šta je našao u simpatičnoj Elsi, te komentarišu da je previše niska, nedovoljno lepa i da uz njega pre ide neka manekenka...Kris ne krije koliko je zaljubljen u svoju ženu. Paparaci ih često uslikaju dok se grle i ljube na plaži, i razmenjuju nežnosti na javnom mestu. Par se upoznao 2010, a venčali su se već za par meseci. Od tada su dobili troje dece.

Foto: Profimedia

Hemvort je opisao šta ga je privuklo kod nje kada su se upoznali:

'' Tog momenta se nije upalila neka lampica. Od trenutka kada smo se upoznali, to je prosto imalo smisla, mi smo imali smisla. Ona je zabavna, otvorena, i ima smisao za humor i strastveni stav prema životu, a lepo je pokušati da držiš korak sa tim''.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.