Oglas
· · Komentari: 0

Partner Sandre Bulok PREMINUO U 57.godini: Tri godine se borio sa teškom bolešću, a glumica ga je nazvala ''LJUBAVLJU SVOG ŽIVOTA''

Krio je svoju životnu borbu od javnosti

1691479436_profimedia-0795066151.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Dugogodišnji partner glumice Sandre Bulok, preminuo je nakon što se tri godine borio sa ALS-om (amiotrofičnom lateralnom sklerozom). Imao je samo 57 godina.

'' Sa velikom tugom delimo sa javnošću da je 5.avgusta Brajan Rendal mirno preminuo, nakon trogodišnje
borbe sa ALS-om. Brajan je rano odlučio da svoje putovanje sa bolešću zadrži privatnim, i oni od nas koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev'', rekla je njegova porodica u izjavi za Just Jared.

''Zahvalni smo neumornim lekarima koji su zajedno sa nama prolazili kroz ovu bolest i medicinskim sestrama, koje su postale naše cimerke, često žrtvujući svoj privatni život da bi bile sa nama'', dodaje se u saopštenju.

Sandra i Brajan prvi put su se upoznali na rođendanskoj zabavi njenog sina, gde je on bio fotograf, u januaru 2015. Ona ga je2021.nazvala ''ljubavlju svog života''.

Oskarom ovenčana glumica je pre njega imala par ljubavnih krahova. Bila je u braku sa Džesijem Džejmsom, koji ju je notorno varao. 

Ona je usvojila dvoje dece nakon razvoda, sina Luisa i ćerku Lajlu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas