Oglas
· · Komentari: 0

PESMA NIJE NACIONALISTIČKA: Breskvica iskreno o značenju i nastanku svoje pesme

Breskivca je sinoć u emisijij kod Ognjena Amidžića pričala o značenju svoje pesme

1709721686_BreskvicaATA.jpg
Foto: ATA
Oglas

Mlada pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica u Amg showu u kom je gostovala sinoć progovorila je o značenju svoje pesme i o tome kaok je nastala. Mnogi su tvrdili da pesma uopšte nije ni prikladna za Evroviziju jer je nacionalistička po mišljenju većine. Na te optužbe i tvrdnje Breskvica je dala jasan odgovor u kom je rekla da pesma nikako nije nacionalistička pa je dala odgovor kako je nastala pesma: 

- Pesma je nastala u studiju Generacije Zed kao i većina mojih pesama . Jedan dan me je Heni pozvao i rekao: "Imam neku pesmu koju niko ne želi ali predpostavljam da ti želiš". Ja kao dobro, i onda sam otišla u studio, pustili su mi pesmu međutim tad je zvučala totalno drugačije nego sada, bila je i brža, dopala mi se na prvu ali nisam znala šta da radim sa njom. U ovom trenutku ne ide mi u prilog da izbacim tako neku pesmu prosto nisam znala šta ću i onda sam im rekla da ostave sa strane pa ćemo da vidimo. Onda me nazvao nakon par dana ponovo i rekao je: "Molim te dođi u studio." i ja reko dobro i došla sam i pustili su mi ovu verziju koju imamo danas i buklavno smo se samo pogledali i rekli to je to Evrovizija. Sao u trenutku i tako je krenulo sve. To je bilo deset dana pred istek za prijave uopšte.

foto:printscreen/youtube-tr Pink

Bonus video:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas