Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Pevačica ZLATA PETROVIĆ otkrila sve detalje porodičnog PROKLETSTVA koje se prenelo na njenu decu

Slavna muzička zvezda ogolila je dušu o porodičnom problemu

1660315385_zlata-petrovic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Pevačicu Zlatu Petrović publika voli zbog njenih hitova, harizme i otvorenošću da pričam o svim nedaćama sa kojima se suočila u životu. Sada je otvoreno progovorila i o stahovima i prokletsvu koje se prenelo i na njenog sina, kog je dobila iz braka sa pevačem Hasanom Dudićem.

Pročitajte još: Tri idealne vrste poslova za osobe SKLONE DEPRESIJI:Stručnjaci dali mišljenje

Naime, njen sin porok za kocku nasledio je od pevačicine majke.

- Moja majka se kockala. Kod nas je bilo uobičajeno da danas imamo puno, a da sutra nemamo ni dinara. Ona je bila pevačica, a ja sam talenat za muziku nasledila od nje. Prvi put sam ušla u kafanu kada sam imala 17 godina, jer nisam mogla više da podnosim da jedan dan imamo pune kese para, a drugi dan nemamo šta da jedemo. E kada sam osetila svoje pare, rekla sam sebi da je to moj život i više nisam prestala da pevam - ispričala je Zlata Petrović za domaće medije.

Pročitajte još: Jasan znak da previše peremo lice: Manje je više u ovom slučaju

Potom, Zlata Petrović otkrila je i sa čime se susrela kada je u pitanju njen sin, koji je danas uspešan muzičar i koji joj je podario unuke.

- Posle je majčin porok prešao na mog sina i on se godinama lečio od kocke. Bilo je mnogo teško. Morala sam da trčim i radim za svoju porodicu, pa za širu familiju, koja je siromašna injih sam obezbedila. Sve sam morala sama da obavim, jer sam veoma odgovorna osoba. Plakala sam danima znajući da moj sin ide da prokocka sve što zaradim, a šta ćeš, to je život.. Petnaest godina sam ćutala i vraćala sve njegove dugove koji nisu bili mali, a onda sam jednog dana rekla sebi da je dosta - rekla je Zlata.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas