Oglas
· · Komentari: 0

"Plašim se da će me raskomadati i ubiti": Olja Crnogorac prijavila policiji muškarca koji je progoni

Olja Crnogorac prijavila je muškarca koji joj nedeljama preti

1641306253_olja-crnogorac.jpg
Foto: Instagram printscreen/oljacrnogorac
Oglas

Model Olja Crnogorac, pre nekoliko dana na društvenoj mreži Tviter, objavila je post u kome je otkrila da je na meti progonitelja, kao i da je jako uplašena za svoj život.

Pročitajte još: Da li Megan i Hari zaista planiraju da se ponovo presele tokom 2022. godine?

- Čovek koji me je pratio sinoć je V.Z. Suspendovani policajac  koji je bio u zatvoru tri godine. Pozvana je interventna i priveden je. Do roditeljske kuće me je pratio, posedovao je motorolu kojoj je očigledno nešto nekome javljao. Policija me je zaštitila – napisala je Olja na Tviteru.

Kako saznajemo, za slučaj koji je prijavila Olju Crnogorac, obavešteno je nadležno tužilastvo, koje je naložilo da se evidentira kao događaj, jer po mišljenu tužilastva nema elemenata krivičnog dela. 

Olja Crnogorac je prijavila muškarca koji je navodno progoni. Policija je privela tog čoveka, obavila razgovor sa njim, obavestila tužilaštvo.

Policija nije imala osnova da po zakonu zadrži ovog čoveka, pa Olja ističe da je sada uplašena da će joj on nauditi:

Pročitajte još: Lepa Lukić doživela nezgodu u stanu: "Ne mogu da pričam"

- Da li treba neko da me ubije, raskomada, siluje da bi reagovali?

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas