Oglas
· · Komentari: 0

Oglasio se i MUP povodom navoda OLJE CRNOGORAC da je prati nepoznati muškarac

Policija poziva građane da na društevnim mrežama ne objavljuju netačne i neproverene informacije, a da, ukoliko smatraju da im je bezbednost ugrožena, to odmah prijave policiji kako bi mogla pravovremeno da reaguje.

1641306443_9d5db468fe2ce4632706d39506dbe55a321368fe.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ montenegrina_o
Oglas

Ministarstvo unutrašnjih poslova izdalo je saopštenje u kome se ističe da su netačni navodi Olje Crnogorac koje je postavila na jednoj društvenoj mreži, a koje su pojedini mediji preneli, da je policija po njenoj prijavi uhapsila muškarca, za koga ona kaže da ju je pratio.

Naime, ona policiji nije prijavila da ju je bilo ko pratio, već je njen brat prijavio da ga je jedan mušakrac kolima pratio 2. januara od Dobanovaca do Ulice kneza Miloša. Brzom i efikasnom akcijom, odmah po prijavi, policija je u Bulevaru kralja Aleksandra zaustavila vozilo i u službene prostorije dovela muškarca kod koga je pronađena motorola. Konsultovan je i tužilac koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas