· · Komentari: 1
POZNATI

Manekenka OLJA CRNOGORAC otkriva kroz kakav PAKAO je prošla jureći vitku liniju: "Ovo doslovno može da vas UBIJE!" (FOTO)

Olja Crnogorac može se pohvaliti odlično linijom i u 38. godini života

1660236900_olja.png
Foto: InstagramScreenShot/montenegrina_o

Poznata srpska manekenka, voditeljka, a od pre nekoliko godina i uspšena dizajnerka ženske garderobe Olja Crnogorac može se pohvaliti odlično linijom i u 38. godini života. I dok svojim vrelim fotografijama na društvenim mrežama mami uzdahe muške publike, sa ženama je podelila jedan koristan savet i otkrila kako je održavala vitku liniju i kakvu je životnu dramu prošla zbog nezdravog načina konzumiranja jedne namirnice.

Pročitajte još: Najlepši zagrljaj u "gradu ljubavi": Fotografije SLOBODE MIĆALOVIĆ iz Pariza će vas oduševiti (FOTO)

-  Navučena na limun zadnjih 6 meseci . Dnevno cedim po kilogram, dva. Kad nestane u kući limuna ,ne bitno šta radim i imam li obaveza sedam u kola i odlazim u radnju po isti . Došla sam u stadijum da razlikujem limun po kiselosti čak i redovi od po pola sata, 45 minuta u radnjama gde je “dobar limun “ me nisu pokolebali da se okrenem i odem . U jednom trenutku mi limunada nije bila dovoljno kisela , i dodavala sam i ceđeni limun - započela je svoju ispovest.

Pročitajte još: Cecin recept za savršenu liniju čak i u petoj deceniji života: Pogledajte u čemu je tajna njenog izgleda

Kako je opisala, vremenom je počela da oseća mučnine i gađenje na hranu, koje nije mogla da dešifrujem uz pomoć svih doktora koje je posećivala. Istovremeno, bol u želucu i malaksalost, povraćanje je svakim danom postajalo sve gore.

- Ja kao pravi zavisnik od limuna, sve sam drugo krivila, od kafe do pita i pasti ,a glavni krivac mi je bio pred očima. Dok jedan dan na moru nisam završila u bolnici boreći sa bolovima koje ne znam s čim da uporedim - ispovedila se Olja Crnogorac svojim pratiocima na mrežama.

Pročitajte još: Tri idealne vrste poslova za osobe SKLONE DEPRESIJI:Stručnjaci dali mišljenje

Kako kaže, ovih dana je na pirinču i nekim galetama, izbacila je kafu, limun je erna daleka prošlost

- Iako nekad počnem da se tresem od muke kad neko pije limunadu pored mene ,želeći “makar jedan guc”.
Ja sam pokušala da nađem pravi naziv za ovo moje stanje, ali nisam uspela. Ali drage moje dame, čak i nešto sto po svim parametrima je zdravo i može samo da vam pomogne ukoliko ga koristite u ludačkim količinama kao ja može doslovno da vas ubije - završila je manekenka svoju objavu.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.