· · Komentari: 1
TRANSFORMACIJA

Pobednik Eurosonga Damiano David drastično promenio imidž: Snimkom zapalio internet (VIDEO)

Pobednik Eurosonga, Damiano David, odlučio se na drastičnu promenu

1625507957_damiano.jpg
Foto: Youtube printscreen/Eurovision

Miljenik žena ne prestaje da iznenađuje svoje fanove. Iako smo navikli da ga viđamo u ekscentričnim izdanjima, ovoga puta, pobednik Eurosonga iznenadio je fanove novom frizurom.

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek uhvaćeni u Hemptonsima u najslađem izdanju, a priča se da imaju lepe vesti! (FOTO/VIDEO)

Damiano je odlučio da skrati kosu i napravi jednu od najpopularnijih frizura ovog leta. Obožavateljke ponovo su u transu, jer smtraju da popularni Italijan sa novom frizurom izgleda još bolje.

Šokantan stajling od milion lajkova

Nakon što se slikao polu go, sa šminkom, karminom, David je ovoga puta odlučio da ode korak dalje, kada se slikao u kariranoj galjinici i martinkama. Oko vrata je imao bisernu ogrlicu, a nije izostala ni kompletna šminka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.