Oglas
· · Komentari: 0

Pojavila se kao BARBI: Pogledajte kako je Margo Robi došla na crveni tepih (FOTO)

Margo Robi ponovo je se oduševila novom haljinom

1709029014_profimedia-0851149686.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Holivudska glumica ponovo je na crveni tepih stigla u izdanju koje prati Barbi estetiku.

Nažalost, nije osvojila nijednu nagradu za ulogu Barbi, ali to je nije sprečilo da se na crvenom tepihu pojavi kao pobednica

Na dodeli nagrada „SAG Awards“ u Los Anđelesu ona je bila jedna od najzapaženijih dama.

Glumica je ponovo na crveni tepih stigla u izdanju koje prati Barbie estetiku, aludirajući tako na svoju ulogu koja je obeležila 2023. godinu. Iako je dosad bila među nomininovanim za najbolju glumicu na svim važnijim filmskim nagradama, nije osvojila nijednu, pa ni priznanje branše (SAG).

Uprkos tome, na svečanosti u Los Anđelesu nadmašila je sve ostale koleginice. Pojavila se u maloj crnoj haljini, ali u spektakularnom, dosad neviđenom izdanju. Izabrala je komad od pliša iz Schiaparelli kolekcije inspirisan osamdesetima i savršeno ga je uklopila sa ogromnom roze dodatkom od sirove svile. Efektna kombinacija koja je „vukla“ na Barbi stil nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Ipak, mnogo veću pažnju privukao je njen nakit, Margo je nosila minđuše, prsten i nanogicu vredne gotovo tri miliona dolara! Reč je o komadima čuvene američke dizajnerke Lorine Švarc koji su ukrašeni čistim dijamantima.

 

(Alo)

 

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas