Oglas
· · Komentari: 0

POLO MEČ U SINGAPURU: Princ Hari je uživao u svojoj omiljenoj zabavi i sportu rezervisanom za bogate (FOTO)

Prijatelj vojvode od Saseksa izjavio je da je Hari ''dobra konkurencija'' kao polo igrač

1691913132_Hari-.jpg
Foto: Instagram printcsreen/dukeandduchessofsussexdaily
Oglas

Princ Hari je juče galopirao za dobar cilj u Singapuru. On se nakon turneje po Japanu, sa svojim dobrim prijateljem Načom Figeresom uputio na Santable ISPS polo kup, koji je dobrotvornog karaktera.

Polo pehar je vodeća akcija prikupljanja sredstava, dobrotvorne organizacije koju je Hari osnovao 2006.godine. kako bi pomogao deci i mladima pogođenim siromaštvom, nejednakošću i Hivom/ Aidsom u Južnoj Africi.

Ovaj konjički događaj je do danas prikupio preko 14 miliona dolara za ovu organizaciju, prenosi People.

Princ Hari se dobro zabavio sudeći po osmehu, a na terenu mu se pridružio ambasador Santembla i argentinska polo-zvezda Načo Fugeras, koji mu je bliski prijatelj. Dok je Načo igrao za polo klub Singapura, Hari je igrao za tim Rojal Salute Sentable.

Figueres je upoznao Harija na dobrotvornom meču 2007. i ranije izjavio za People da je prinčeva strast ka ovom sportu i igra odmah ostavila sjajan utisak.

Dvojac se nedavno uslikao u Japanu u jednoj radnji, dok su tražili idealne poklone za svoje supruge.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas