Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Popularna pevačica otkrila detalje veze sa oženjenim muškarcem: "Bili smo zajedno pet godina"

Pevačica ispričala detalje iz života

1639578523_zlata.jfif
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Folkerka Zlata Petrović nikada nije krila da je svojevremeno bila u vezi sa oženjenim muškarcima, a sada je otkirila detalje te romanse.

Pročitajte još: Ponosni tata pokazao naslednicu: Prva fotografija ćerke Katarine Grujić i Marka Gobeljića (FOTO)

- Svako ima pravo na svoj izbor. Posavetovala bih sve da budu ono što jesu. Budi svoj i ne živi tuđi život. Nemamo svi tu neku hrabrost, ja je imam. Stojim iza sebe i svog života - rekla je Zlata u emisiji Amidži šou.

- Tvoja izjava da si svoje ljubavnike terala kući se pamti - rekao je voditelj.

- Ništa nisam demantovala, hvala ljudima koji pišu o meni. Postoji samo jedan čovek, sa kojim sam bila u ljubavnoj vezi, koja je trajala 5 godina. On je bio oženjen, ali samo papirološki. Živeli su u jednom prostoru, ništa nisu imali, papirološki je bilo, ali vodilo se da je oženjen čovek. Nisam pričala o tim stvarima. Stojim iza toga, svaka druga žena, pogotovo u mojim godinama, ne znam da nije bila sa oženjenim čovekom - rekla je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas