Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Popularni pevač otkrio dugo čuvenu tajnu: "Za drugog te majka udala"

Pevač Ivan Milinković, iako nema nastupe zbog trenutne situacije, vredno radi na pesmama za svoj prvi samostalni cd

1615990333_ivan-milikovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Ivan je publici predstavio novu pesmu ,,Siva magla", za koju je uradio i ekranizaciju. U zvaničnoj izjavi za medije, povodom nove pesme,  pevač je istakao:

Pročitajte još: Potresna ispovest Vesne Đogani: Pevačica kroz suze progovorila o teškom detinjstvu

- Najjače ljubavne pesme, uvek su bile one, koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ili zabranjene ljubavi! Imao sam pre mnogo godina situaciju, koju opisuje stih pesme  ,,Za drugog te majka udala"! Majka moje tadašnje devojke je  rekla: -Ćero, mani se ti muzičara i estrade, takvi nikad nisu kod kuće. Gledaj neko sretnije rešenje, nekog inženjera koji je na poslu od 7 do 15h!  Tako je i bilo, majka je udala za drugog!

- Kada sam čuo tekst pesme, shvatio sam na prvu da je izašla u dahu od autora, jer je i sam imao slično iskustvo.  Svako ili skoro svako, može da se pronađe u temi koju pesma opisuje! Kada sam čuo kompletnu numeru, bez pevanja, shvatio sam da imam pesmu koja ima prelepo ,,lice"- fizionomiju ( kao lepota devojke, zaokružena u svakom smislu).

- Na prvo slušanje, pesma je postala moja! Time mi, nije izostala ni inspiracija, da je donesem na sebi svojstven način! Neću licitirati o njenom budućem uspehu, nadam se, da će imati odličan prijem kod publike i muzičara uopšt  -rekao je Ivan.

Sigurni smo da će mnogi, pronaći priču svog života, u ovoj pesmi. Jedno je sigurno, Ivan je ostao veran kvalitetnoj muzici i interpretaciji, a publika  ostala verna njemu - kao solisti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas