Oglas
· · Komentari: 0

Porodica ubijene snimateljke TUŽILA JE Aleka Boldvina: Odmah odgovorili advokati glumca

Porodica Haline Hačins, snimateljke koja je ubijena tokom snimanja flma "Rast", tužila je glumca Aleka Boldvina koji je u nju ispalio metak i producente filma, navodeći da je njihovo nepromišljeno zanemarivanje pritužbi u vezi sa bezbednošću dovelo do njene smrti.

1645003426_profimedia-0660945500.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Advokati muža i 9-ogodišnjeg sina Hačinsove, rekli su da je Boldvin odbio da vežba način izvlačenja pištolja iz pojasa koji je koristio kada je ispalio smrtonosni hitac.

Pročitajte još: Potresni detalji iz života slavnog glumca: Otkrio na koji način mu je otac umro

Boldinovi advokati odgovorili su da je tvrdnja da je glumac bio nepromišljen "potpuna laž".

U tužbi je podnetoj u Novom Meksiku, priložena je razmena tekstualnih poruka između snimatelja i producenta, u kojoj je pritužba na bezbednost pištolja nazvana "bezdušnim sarkazmom", prenosi AP.

Do sada je podneto više tužbi zbog pucnjave na snimanju filma "Rast", ali ovo je prvo koje je direktno povezano sa jednom od dve osobe koje su pogođene iz pištolja.

Pročitajte još: Dženifer Lopez i Ben Aflek nerazdvojni: Glumica pratila SUPERBOUL u stajlingu koji može da iskopira svaka žena (FOTO)

Snimateljka Halina Hačins je ubijena, a reditelj Džoel Souza je ranjen na snimanju jedne od scena filma „Rast", u Novom Meksiku, 21. oktobra 2021. godine, kada je Boldvin ispalio bojevi metak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas