Oglas
· · Komentari: 0

POSLE 2 DECENIJE BRAKA MUŽ JOJ PRIZNAO DA JE GEJ: Glumica sada opet šokira svojim priznanjem (FOTO)

LJubavna priča Fren Drešer i Pitera Marka Džejkobsona ruši sve predrasude

1678104027_Untitled.jpg
Oglas

Glumica i najčuvenija dadilja na svetu, po istoimenoj hit-seriji, Fren Drešer, posle dužeg vremena pojavila se u javnosti na dodeli SAG nagrada, u Loš Anđelesu. I to u društvu bivšeg supruga, Pitera Marka Džejkobsona. Ovim potezom je pokrenula pravu buru u svetskim medijima, te ne prestaje da se piše o njihovom turbulentnom odnosu.
Naime, oni su dominirali na crvenom tepihu, gde su strpljivo pozirali prisutnim fotografima. Oboje su bili u vrlo elegantnim izdanjima - Fren je istakla svoju vitku figuru u crnoj haljini sa šljokicama, dok je Piter za ovu priliku odabrao neprevaziđenu klasiku - crno odelo. Tokom cele ceremonije se nisu razdvajali, te su pokazali koliko su zapravo ostali bliski.

Foto: Profimedia

Fren je vrlo rano upoznala Pitera Marka Džejkobsona, za kojeg se udala 1978. sa samo 21 godinom. Sedam godina kasnije, doživeli su pravi užas u svojoj kući u Los Anđelesu. Naime, naoružani provalnici upali su u njihov dom. Dok je jedan premetao i pljačkao njihov dom, drugi je naizmenično silovao Fren i njenu prijateljicu držeći im pištolj prislonjen uz glavu. Za to vreme Pitera su prebili, zavezali i naterali da svedoči monstruoznom događaju.
Glumica se godinama oporavljala od ovog brutalnog događaja, o kojem jako dugo nije mogla da govori ni u javosti. Tek nedavno otkrila je ušasne činjenice.

Međutim, brak sa Piterom doživeo je krah 1996. godine, a zvanično su se razveli 1999. Razlog njihovog razilaženja bilo je šokantno priznanje Džejkobsona da je homoseksualac. Par je uprkos ljubavnom brodolomu, ostao u prijateljskim odnosima. Nakon što joj se bivši izjasnio kao gej, Fren se aktivno uključila u grupe za promovisanje prava LGBTQ zajednice.

- Naša ljubav je jedinstvena, retka i beskrajna. Osim kada je iritantan - rekla je o svojem bivšem suprugu Fren jednom prilikom.

A onda je zaprepastila javnost priznanjem da je i dalje povremeno intimna sa Piterom.

Foto: Profimedia

- Imam bivšeg muža homoseksualca kojeg volim, i on ispunjava mnoge moje potrebe. Sastajemo se dvaput mesečno, što je i više nego dovoljno. On dođe kod mene, družimo se, pripremimo vruću kupku, ja napravim hranu, legnemo u krevet, gledamo tenis ili neki dobar film. Naravno, imamo i intimne odnose, i to je ono što me održava - izjavila je glumica za "Page Six".

Život slavnu dadilju nije mazio, te se 2000. godine suočila sa rakom grlića materice, zbog kojeg je prošla kroz zahvat histerektomije. Nakon vađenja materice, njeno zdravstveno stanje se regulisalo. Nije se ostvarila u ulozi majke i posle Pitera nije uplovila opet u bračne vode.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas