Oglas
· · Komentari: 0
HOLIVUD

POSTALA MAJKA: Nakon mučnog razvoda i suđenja zbog nasilja, bivša žena Džonija Depa konačno SREĆNA (FOTO)

Amber Herd, glumica i bivša žena Džonija Depa, objavila je lepe vesti na svom Instagram profilu.

1625235930_w_56469597.jpg
Foto: EPA
Oglas

Glumica koja se poslednjih godina sudila sa svojim bivšim supružnikom Džonijem Depom, postala je majka, a fotografiju svoje ćerke objavila je na društvenoj mreži Instagram, uz emotivan tekst.

Pročitajte još: Da li će suđenje otkriti MRAČNU TAJNU Džonija Depa?

"Jako sam uzbuđena što mogu da podelim ove vesti s vama. Pre četiri godine sam odlučila da imam dete. Htela sam to da učinim pod svojim uslovima", napisala je glumica, koja je u daljem tekstu otkrila da je ćerkicu nazvala Onah Pejdž.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

„Ona je početak ostatka mog života“, napisala je Amber.

Iako je Amber tek sad podelila lepe vesti, devojčica Onah rođena je 9. aprila.

Izvori bliski glumici su za "Page Six" otkrili da joj je bebu rodila surogat majka, nakon što je Amber saznala da iz zdravstvenih razloga ne može da ostane trudna.

„Uvek je htela da postane majka i sad joj se ta najveća želja ostvarila. Jako je zahvalna predivnoj ženi koja joj je pomogla da Onah dođe na svet“, ispričao je izvor za pomenuti časopis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

LJubavni krah Džonija Depa i Amber Herd

Amber Herd i Džoni Dep bili su u braku od 2015. do 2017. godine, nakon čega su se sudili zbog nasilja u porodici.

Britanski Visoki sud je prošle godine odbacio zasebnu tužbu za klevetu zbog članka u novinama „The Sun“ iz 2018. godine, koji je Džonija Depa označio kao „nasilnika prema ženama“.

Foto: EPA

Gglumac sada pokušava da spase svoj ugled, te je odlučio da tuži svoju bivšu suprugu, i da od nje traži 50 miliona dolara odštete zbog članka u novinama „Washington Post“ u kojem se predstavila kao žrtva porodičnog nasilja.

Pročitajte još: Džoni Dep ostao bez uloge: Glumac se oglasio i izneo šokantne detalje (FOTO)

Dep tvrdi da je zbog kleveta izgubio ulogu kapetana Džeka Sparoua, i da mu je karijera zbog bivše supruge u krizi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas