Oglas
· · Komentari: 0

Povukla se iz glume: Pamtimo je kao ćerku Boška Simića u seriji POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA, evo kako danas izgleda buntovnica Tanja (FOTO)

Ima potpuno drugo zanimanje

1663665389_tijana.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Serija "Policajac sa Petlovog brda" jedna je od najpopularnijih domaćih serija. Iako je prošlo skoro tri decenije od prvog prikazivanja, mnogi i dalje pamte sve dogodovštine porodice Simić.

Pročitajte još: PET razloga zbog kojih Britanci ne vole MEGAN MARKL: Pričaju da je LICEMERNA, a ovo im najviše smeta

Boško, koga je tumačio legendarni LJubiša Samardžić, bio je omiljeni policaja, ali pored njega izdvajala su se i njegova deca David, Sofija, Tanja i Jasna.

Iako su Branka Katić koja je tumačila lik Jasne i Sofija (Katarina Radivojević) ostali u svetu glume i dana danas ih imamo priliku da ih gledamo u serijama i filmovima, Tanja koju je tumačila Tijana Vukotić, potpuno se povukla iz glume.

Zbog prevelike ljubavi prema životinjama, Tijana je danas veterinar, a u jednom intervjuu, izjavila je, kako se nikada nije pokajala što je prestala da se bavi glumom. Ostvarila se u ulozi majke, a danas je prava lepotica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas