· · Komentari: 0

Poznati glumac optužen za 6 SEKSUALNIH NAPADA na 3 MUŠKARCA

Glumac zbog napada dobio otkaz

1657788671_profimedia-0707231231.jpg
Foto: Profimedia

Poznati američki glumac Kevin Spejsi danas će imati svoje prvo suđenje, gde će mu se suditi za 6 seksualnih napada koje je počinio u prethodnih 17 godina.

Dobitnik oskara jutros je, u plavom odelu, pristigao u Centralni krivični sud u Londonu, Old Bejli. Njemu će se danas suditi za 4 seksualna napada i 2 seksualna prekršaja koja je navodno počinio između 2005. i 2013. godine. Sumnja se da su napadi izvršeni na više muškaraca koji imaju između 30 i 40 godina.

Kako saznajemo, 2017. godine prvi put pokrenuta je istraga vezana za napade. Tek 2 godine kasnije glumac je bio priveden na informativni razgovor posle koga je pušten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey)

Pozorište u kome je Kevin radio kao umetnički direktor u to vreme dobilo je više prijava u kojima je on glavni akter, međutim reakcija uprave je izostala. Uprava pozorišta sada se oglasila i izjavila da to predstavlja veliki propust požorišta.

Pročitajte još: Preminuo novinar Dobrivoje Bobi Janković: Ostavio je za sobom brojne novinarske nagrade i nezaboravne zapise

Fanovi serije ,,Kuća od karata" u kojoj ovaj Oskarovac ima glavnu ulogu, biće razočarani, s obzirom da je nakon optužbe glumac dobio otkaz.

Spejsi je sve optužbe negirao.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.