Oglas
· · Komentari: 1
TRAGEDIJA

TUGA! Poznati influenser preminuo iznenada u 17. godini (FOTO)

Influenser koji je poznat pod nadimkom Ethan Is Supreme, preminuo je u svojoj 17. godini

1599464730_etan.png
Foto: YouTube printscreen /ethanisupreme
Oglas

Etan Oeters koji je na društvenim mrežama i jutjub kanalu, pokazivao devojkama kako savršeno da se našminkaju, pronađen je mrtav tokom vikenda.

Pročitajte još: Poznata blogerka se OBRUKALA UŽIVO: Pratioci joj postavili PITANJE, ona počela da se PRAVDA (VIDEO)

Iako još uvek ne može da se potvrdi, pretpostavlja se da se ovaj beauty influenser, predozirao lekom Pecocet. Vest o njegovoj smrti podelila je koleginica, takođe influenserka Ava Louise, a takođe je i priznala da je Etan poslednjih godina bio zavisnik.

- Moj najbolji prijatelj na celom svetu, moj blizanac po plamenu. Jedina osoba koja je bila uz mene kad nisam imala nikog. Volim te, Ethane, nemam reči. Volela bih da sam znala koliko je gadno. Znam šta bi voleo da sad kažem, ali srce mi je slomljeno. Počivaj u miru. Zavisnost je bolest. Poslednjih nedelja razgovarala sam s Ethanom o tome, svi bliski njemu bili su u strahu. Volela bih da sam se više potrudila, da sam se derala na njega i da mu nisam dala nijednu tabletu koju je uzeo  - napisala je.

Etana je na Instagrama pratilo milion ljudi, a njegova preprana smrt ostavila je mnoge njegove pratioce u šoku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas