· · Komentari: 0
ŠOK

Ovo radno mesto nudi zaradu od 2.500 do 3.000 DINARA PO SATU, a USLOVI su šokirali mnoge (FOTO)

Jedna osoba odlučila je da potraži pomoć ličog asistenta, a njegovi zahtevi za posao šokirali su brojne ljude koji su čitali oglas

1596539893_asistent.jpg
Foto: Depositphotos

Anonimni oglas kaže da će „srećni“ uspešni kandidat raditi za „veliku poznatu ličnost“ sa više od 10 miliona pratilaca na društvenim mrežama. Radiće osam sati dnevno, ali mora biti dostupan 24 časa, kako bi obavio stotine malih zadataka odjednom.

Pročitajte još: HOROR! Pucano na MAJKU I SINA jer nisu držali DISTANCU! (FOTO)

Lični asistent treba da ga budi svako jutro uz kafu, da organizuje njihov dan, ali i da nešto skuva, očisti i odgovora na pozive 24 sata dnevno, ali i da moraju da budu spremni za putovanje bilo gde i bilo kada. Ukoliko biste pristali na ove uslove, morate da imate i svoj auto i da budete spremni da vodite veliku zvezdi, gde god ona to želi, kao i da joj pomognete oko pakovanja i raspakivanja za put. 

Foto: Printscreen/Entertainmentcareers.net 

Za ove usluge bićete plaćani od 25-30 dolara (2.500 do 3.000 dinara) na sat. Ono što je najviše šokiralo je da ovaj oglas ima preko 11 hiljada lajkova, a jedan od komentara kaže da bi asistent morao da se preseli, jer nikada ne bi bio kod kuće.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.