· · Komentari: 0

"Izvinite, vaspitavam dete": Anđelka Prpić ispričala anegdotu iz prodavnice - "Tu scenu pamtim"

Glumica je u sinoćnoj emisji otkrila detalje iz privatnog i poslovnog života

1665558615_andjela_prpic_05062019-00009.jpg
Foto: ATA images

Anđelka Prpić bila je gošća u sinoćnoj u emisiji "Amidži šou". Tom prilikom, u jednoj igri je morala da odgovori na pitanje da li se desilo da je izgubila dete, a glumica je, kao i uvek, iskreno odgovoroila.

Otkrila je da joj se više puta dešavalo da izgubi dete iz vida i da je u tim trenucima prolazila kroz horor. Od svih tih situacija, jedna je posebno ostavila utisak na nju:

- Vodila sam jednom sina da mu kupim nešto. I dok sam ja tako gledala stvari za njega, on je bio na onom biciklu bez točkića i samo se u jednom trenutku izgubio. Krenula sam da vičem i da paničim, a on se naravno vrlo brzo pojavio - rekla je Anđelka, pa nastavila:

Pročitajte još: Od nje je nasledila lepotu: Nina Janković pokazala majku (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

- Kako su mi dečiji psiholozi rekli da je u redu biti malo agresivniji samo kada je dete u životnoj opasnosti, nije da tučem svoje dete, ja sam ga uhvatila za ruku i krenula da mu objašnjavam da to ne sme da radi. U tom trenutku pojavila se neka gospođa sa nekoliko dece, pretpostavljam unučadi i kad me je videla rekla je: "Jao deco, vidite ko je tu, hajde da se slikate", i krenula je da ih gurka ka meni - otkrila je dalje, pa dodala:

- Zamolila sam je da sačekaju samo sekund, na šta je ona meni rekla da moraju da idu. Zbog čega sam morala da joj kažem "Izvinite, vaspitavam dete". Tako da tu scenu pamtim po toj gospođi više nego po tome što se on izgubio - prisetila se Anđelka.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.