· · Komentari: 0

Pratioci šokirani: Bojan iz Leksington benda drastično promenio imidž, više ne liči na sebe (FOTO)

Jedan od najvećih zavodnika na našoj muzičkoj sceni, iznenadio promenom

1664608828_bojan-vaskovic.jpg
Foto: Instagram prinscreen/bojanvaskovic_official

Bojan Vasković, frontmen grupe Leksington, iznenadio je sve kada je na društvenoj mrežo Instagram, objavio fotografiju nakojoj bukvalno ne liči na sebe.

Pročitajte još: "Sad sam dobro, ali nikada neću zaboraviti taj dan": Potresna ispovest pevača Nemanje Nikolića koji je doživeo infarkt vozeći auto

Bojan je dodao dugu kosu i bradu, koje su potpuno promenili njegov izgled, a pratioci su ostali i više nego zatečeni. Devojke su potpuno razočarane komentarisale njegov novi imidž. 

- Čekajući uragan Ion - napisao je Bojan u opisu fotografije, a onda su usledili komentari razočaranih fanova, koji su ga pitali "Šta ti bi" i "Upropasti se čoveče".

Naravno, reč je o šali. Bojan se sa bendom Leksington nalazi na turneji u Americi, gde će do sredine oktobra održati niz koncerata u raznim državama.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.